Українська столиця потрапила до ТОП-15 найфотогенічніших міст світу

Київ потрапив до списку міст світу, які фотографують найчастіше.

Київ посів 15 місце у списку топ-15 міст світу, які фотографують найчастіше. Рейтинг складено за статистикою світового фотостоку Dreamstime, передають Патріоти України.

«Світ наповнений фотогенічними місцями. Але кожне місце популярніше за попереднє. Портал Dreamstime проаналізував усі завантажені фотографії, і результати можуть вас здивувати», - повідомляється на порталі Travel pulse.

Перше місце у рейтингу зайняв Нью-Йорк, користувачі завантажили більше 356,747 фото міста. До трійки лідерів увійшли Москва та Лондон. В топ-15 також потрапили: Рим, Лос-Анджелес, Венеція, Гонконг, Стамбул, Барселона, Прага, Пекін та Сингапур.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...