Українська відповідь російсько-білоруським навчанням "Захід-2017"

Міністерство оборони створює загони територіальної самооборони в зв'язку з військовими російсько-білоруськими навчаннями «Захід-2017».

Генерал-лейтенант Сергій Попко

Про це повідомив командувач Сухопутними військами ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Попко, передають Патріоти України.

За його словами, такі загони будуть створені в кожному з регіонів України.
«Досвід багатьох воєн показує, що багато військові конфлікти починалися з офіційних військових навчань. Ми пам'ятаємо вчення ВС РФ "Кавказ-2008", коли вони провели навчання, на весь світ повідомили про їх завершення, а техніку, озброєння і матеріальні засоби залишили в районах навчань, потім назад таємно перекинули особовий склад і анексували певні території Грузії. Для запобігання подібного ми готуємо загони територіальної оборони в кожному з районів України. Вони виконують завдання за своїм призначенням з охорони й оборони найбільш важливих об'єктів», - розповів він.
За оцінками Міноборони, місцеві органи влади, військові комісари і командири підрозділів досить мотивовані і підготовлені, тому проблемні питання на місцевому рівні вирішуються «адекватно і поступово».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...