Українська "зірка" Кремль ТБ знову "запалює" ефір

Російський журналіст Олена Риковцева розповіла про чергові "перли" українського політолога В'ячеслава Ковтуна на російському телебаченні.

Фото: Політнавігатор

Український політолог В'ячеслав Ковтун, якого в листопаді 2016 року побили в гримерці під час перерви в програмі "Час покаже" на Першому каналі в Росії, знову розважав публіку на кремлівському телеканалі.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла російський журналіст Олена Риковцева, повідомляють Патріоти України.

За її словами, під час обговорення мітингів в Москві Ковтун не в тему пожартував про погоду в Росії.

На репліку відомого пропагандиста Володимира Соловйова про те, що Україна не розуміє намірів росіян, які вийшли протестувати проти реновації житла, Ковтун нагадав про травневий сніг в Росії.

"Ну по-перше, у нас значно тепліше. У вас зі снігом в травні це було просто креш, - зовсім уже не в касу опонує Слава. Студія ірже: що значить креш? Слава пояснює, що креш - це крах", - написала Риковцева.

Також вона підкреслила, що Ковтун, як завжди, закінчує розмову так, щоб у виграші залишалася Росія.

"Соловйов, обстібавши Славину запозичену лексику, знову бере серйозний тон: - Ми забезпечуємо можливість мільйону громадян отримати нове житло. Скажіть будь ласка, ви коли кому-небудь видали нове житло крім дружини Порошенко ?! - Ні, я не отримував ніколи, - як завжди невпопад здається Слава. Один нуль. І ще багато-багато нулів в контрактах, під якими він підписується, щоб завжди - завжди! - було обов'язково 1:0", - написала вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...