Українське МЗС прокоментувало будівництво "стіни" між окупованим Кримом і материковою Україною

Окупаційна влада в Криму похвалилися "пуском в експлуатацію" 60-кілометрової огорожі з вежами, гратами і колючим дротом, який, за задумом його авторів, "врятує від навали українських націоналістів".

Зовнішньополітичне відомство України прокоментувало будівництво паркану, що відокремлює анексуваний Кримський півострів від материкової частини України. Про це в Twitter написала прес-секретар МЗС України Катерина Зеленько, передають Патріоти України.
У Міністерстві вважають, що паркан, яким би не була його висота і протяжність, не може зробити півострів територією Росії.

"Спорудження державою-окупантом мостів, парканів чи огорож нічого не змінить у статусі українського Криму. Правова відповідальність кремлівського окупаційного режиму за злочини неминучою", - написала Зеленько.
За задумом російських спецслужб, конструкція захистить захоплені землі від "УкрДРГ", контрабанди заборонених речовин, тютюну, алкоголю та зброї, а також "агресивних українських націоналістів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...