Українські хакери зламали головний сайт "ДНР"

"Українські кібервійська" зламали головний сайт терористів "ДНР" dnr-online.ru.

Про це на своїй станиці у Facebook повідомив хакер і засновник волонтерської організації "Українські кібервійська" Євген Докукін, прикріпивши відповідний скріншот, передають Патріоти України.

Хакер зазначив, що волонтери два роки тому вже зламували сайт dnr-online.ru.

"Тоді я показав скріншот WP адмінки сайту. Це інший скріншот, на якому видні всі логіни, пошта та інші дані адміністраторів і редакторів сайту", - розповів він.

"Хеші паролів підібрати самому не вдалося та за два роки давав різним людям ці хеші (з двох наших взломів dnr-online.ru у 2015 році), але ніхто не підібрав їх", - додав Докукін.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...