Українські конструктори розробляють нове військове судно для ... В’єтнаму

Дослідно-Проектний Центр Кораблебудування здійснює на замовлення ВМС В’єтнаму розробку двох проектів малого протичовнового корабля.

Вперше проекти були продемонстровані під час виставки «Зброя та безпека – 2017». На даний момент тривають науково-дослідні та проектно-конструкторські роботи та взаємодія з замовником, передають Патріоти України з посиланням на Ukrainian Military Pages.

Судно призначено для пошуку та знищення в ближній морській зоні підводних човнів та для цих цілей може взаємодіяти з морською авіацією. Крім того, наявне озброєння дозволяє застосовувати корабель для охорони державного кордону та захисту інших суден від піратів та терористів.

Судно водотоннажністю 465 тонн має довжину 54 м, та ширину 9 м. Екіпаж судна – 36 осіб. Максимальна швидкість судна – 27 вузлів. Судно озброєне ЗРК ближньої зони, 76-мм артилерійською установкою, 30/35-мм артилерійською установкою, двома 12.7-мм кулеметами, чотирма однотрубними 324-мм торпедними апаратами, реактивними бомбовими установки та глибинними бомбами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...