Українські красуні з феноменальним результатом пробилися на жіночий чемпіонат світу з хокею

Жіноча збірна України з хокею здобула чергову перемогу в рамках відбору на чемпіонат світу в Дивізіоні ІІ-В. Українські хокеїстки здолали збірну Гонконгу та впевнено виграли свою групу.

На гру збірна України вийшла в статусі переможця турніру. Але гра з аутсайдером не вийшла легкою, передають Патріоти України.

Спочатку періоду Єлізавета Рябкіна відкрила рахунок у матчі. Під кінець 20-хвилинки Діана Ковтун подвоїла рахунок. Але через хвилину вже Вікторія Ткаченко виймала шайбу з воріт.

У середині другого періоду спортсменки з Гонконгу зрівняли рахунок. Але паритет тримався недовго. Рівно через півхвилини Єлізавета Рябкіна закинула третю шайбу нашої команди. А до кінця періоду наші дівчата ще двічі відзначилися закинутими шайбами. Юлія Добровольська та Інна Козуб довели рахунок до розгромного – 5:2.

Українська жіноча збірна на цьому турнірі виграла всі свої чотири гри та посіла перше місце серед п’яти команд. Таким чином наступного року наші дівчата будуть грати на чемпіонаті світу в Дивізіоні ІІВ.

Гонконг – Україна 2:5 (1:2, 1:3, 0:0)
Шайби: 0:1 Рябкіна (Козуб, 01:54). 0:2 Ковтун (17:30). 1:2 Іп (А. Лі, Лау, 18:26). 2:2 Квок (Іп, 28:19 – більш.). 2:3 Рябкіна (Слащова, Вансович, 28:38). 2:4 Добровольська (Ткачук, Скащук, 30:59). 2:5 Козуб (Рябкіна, Вансович, 35:51).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...