Українські маршрутники-неадеквати виходять на міжнародний рівень: Водій автобуса побив фотографа і оператора з Білорусі (фото, відео)

Компанія-перевізник відмовилася надавати прізвище водія, який здійснював даний рейс за маршрутом Київ-Мінськ.

Водій рейсового автобуса Київ-Мінськ перевізника ECOLINES побив фотографа і оператора з Білорусі. Про це написав художній керівник Білоруського Вільного театру Микола Халезін в Facbook, передають Патріоти України.

"Чудово проведені в Києві гастролі були все-таки затьмарені інцидентом з оператором і фотографом Білоруського Вільного театру Коля Куприч. Протягом усього часу перебування Микола знімав матеріал для фільму, який театр готує до випуску. А коли прийшов до рейсового автобуса ECOLINES, який прямував до Мінську, водій, побачивши камеру, що висить на його плечі, сказав, що в автобус Колю не пустить. На питання "чому?", водій просто порвав квиток. Микола включив камеру і запитав, на якій підставі його не пускають в автобус. Водій розбив йому камеру, а далі побив, пошкодивши голову", - написав Халезін.

Він також повідомив, що після інциденту автобус поїхав, а потерпілий викликав поліцію. Поліція приїхала і відвезла його у Голосіївське відділення, де Куприч склав заяву.

Відомо, що компанія Ecolines відмовилася надати прізвище водія, який здійснював даний рейс за маршрутом Київ-Мінськ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...