Українські військові привітали жителів ОРДЛО з прийдешніми новорічими святами (відео)

Над окупованим Донбасом замайорів жовто-блакитний прапор з повітряних куль. Таким чином 10- та гірничо-штурмова бригада привітала жителів тимчасово-непідконтрольних територій з наступаючими святами.

Про ідею і її реалізацію в ефірі Армія fm розповів військовослужбовець гірничо-штурмової бригади Гліб Бабич з позивний Лентяй, передають Патріоти України.
«Ініціатива привітати жителів тимчасово окупованих територій виникла у командира бригади. Ми вирішили таким чином її реалізувати. Думали запустити справжній прапор, але він міг би не долетіти до Російської Федерації. І якби впав на окупованій території, щоб виключити наругу над державним прапором, ми зробили його з повітряних кульок. Вітер був спрямований прямо на Луганськ, був стрімкий і потужний», - розповів Гліб Бабич.
Він також розповів, що оскільки акція відбулася вранці, російські найманці утрималися від обстрілу, оскільки за ними стежить ОБСЄ. «Думаю, вони були шоковані. Тому що ці кульки і прапор протягнуло дуже добре уздовж їх позицій », - сказав військовослужбовець.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...