Українські військові зняли вражаючий кліп під Слов'янськом (відео)

Військовий оркестр 25 артилерійської бригади ЗСУ зіграв на тлі стели при в'їзді в місто Слов'янськ з боку Миколаївки.

Українські військові зняли вражаючий кліп на тлі стели під Слов'янському. Відео було опубліковано на сторінці 26 артилерійської бригади Збройних Сил України в Facebook, передають Патріоти України.

Військовий оркестр 25 артилерійської бригади ЗСУ зіграв на тлі стели при в'їзді в місто Слов'янськ з боку Миколаївки. Поки військові грають, камера показує, як виглядає сама стела з літерами "Слов'янськ" - на ній досі сліди від численних куль і осколків.

Крім того, за спиною у військових видніється частина міста, яка була зруйнована. Саме в цих місцях точилися найбільш жорсткі бої в травні-червні 2014 року, коли війська Збройних Сил України звільняли Слов'янськ та Краматорськ.

"До дня визволення українських міст оркестр 26 артилерійської бригади створив невеликий кліп", – так говориться в коментарі до відео. А назвали свій твір військові - "Все, що тобі не вбиває".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...