Українськй журналіст "опустив" перебіжчика з СБУ у прямому ефірі росТБ

Український журналіст Роман Цимбалюк публічно принизив екс-працівника СБУ Василя Прозорова, який втік до Росії.

Це сталося під час прес-конференції Прозорова, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Я вас теж вітаю з 27-ю річницею СБУ. Незрозуміло, якщо ви тут знаходитеся, отже ви тут добре влаштувалися, судячи з усього. Бо до цього залу просто так не пускають. Хочу запитати: чим ви займаєтеся, в якій спецслужбі зараз працюєте? І найголовніше: якщо в Україні "громадянська" війна, то чого ж ви на територію Росії перебігли?" — звернувся Цимбалюк до зрадника України.

"Пане Цимбалюк і в принципі всі інші, я хочу одразу сказати, що на запитання про свою нинішню діяльність, статус, про те, де перебуває моя сім'я, де я проживаю, я відповідати не буду. Це питання безпеки", — злякано відповів йому Прозоров.

Наполегливість Цимбалюка обурила кремлівських пропагандистів, і вони накинулися на нього з погрозами. "Романе, по-перше, з місця без мікрофона не говоримо! Так, Романе, ще раз, вас вивести із зали?! На ваші запитання відповіли!" — викрикнула модератор прес-конференції.

Пізніше Цимбалюк прокоментував ситуацію на скандальній прес-конференції на своїй сторінці у Facebook. "Секретним ньюзмейкером РИА "Новости" виявився такий собі Василь Прозоров, який назвався підполковником СБУ і тепер розповідає, що перейшов на бік Росії, бо він проти "громадянської війни" і проти АТО. Добре, товаришу яскраво виражений пацифіст, який проти відмови від терміну "братній народ"! Ти навіщо перейшов на бік іншої країни, якщо у нас "громадянська війна"???" — обурився журналіст.

"Якесь пропагандистське л*йно. Судячи з усього, у Кремлі взагалі паніка, якщо вони переказують сюжети із зомбіТБ. Фу, тільки час витратив на цю нісенітницю", — із сарказмом додав він.

Прозоров працював у центральному апараті СБУ і з 2014 року постачав Росії секретні дані про хід АТО.

Під час прес-конференції, організованої кремлівськими пропагандистами, він озвучив низку цинічних фейків про захисників України.

Наприклад, Прозоров заявив, що Київ спочатку нібито передбачав велику кількість жертв серед населення Донбасу, яких хотіли оголосити посіпаками терористів.

Також екс-СБУвець збрехав про те, що в зоні бойових дій на Донбасі нібито є українські таємні в'язниці, одна з яких розташована на маріупольському аеродромі. "Кров всоталася в бетон, стіни подряпані нігтями затриманих", — озвучив дику лякалку Прозоров. Він запевнив, що в їхніх стінах відбувається безліч вбивств, які нібито лежать на совісті полку "Азов".

Окрім цього перебіжчик видав "сенсацію" про те, що СБУ проводить операцію "павуки в банці", яка спрямована на дискредитацію органів терористичних "ЛНР" і "ДНР". За його словами, всі ліквідовані ватажки бойовиків — нібито результат роботи СБУ.

За словами Прозорова, цим нібито займається 5-е управління департаменту контррозвідки СБУ — диверсійне, під керівництвом британських і американських фахівців, які навчають працівників спецслужби у своїх країнах.

"Я був свідком, коли в травні-липні 2017 року перебував в АТО в ранзі заступника командувача. У Костянтинівському районі трапився підрив автомобіля. Його подали як теракт "ДНР". Але надалі я зрозумів, що троє з постраждалих були працівники СБУ, а один — двічі судимий житель Донецька. Його готували до теракту, але щось пішло не так. Всі отримали наказ забути про цю ситуацію. Офіційна версія — працівники СБУ стали жертвами терористів", — продовжив брехню проти України Прозоров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...