Українського журналіста піддають тортурам в застінках "МГБ ДНР," - волонтер

Затриманого членами незаконної організації «ДНР» Станіслава Васіна катували.
Станіслав Васін (Асєєв)

Про це Громадському радіо повідомив керівник волонтерської групи зі звільнення полонених «Патріот» Олег Котенко, передають Патріоти України.

«У його справі були затримані кілька людей. Ми знаємо прізвища інших, але не будемо розголошувати в цілях їх безпеки», - зазначив Олег Котенко.
Раніше повідомлялося, що український журналіст Станіслав Васін (Асєєв), який з 2 червня не виходить на зв'язок, утримується в «МГБ ДНР». Про це повідомляла правозахисна група Amnesty International з посиланням на власне джерело.
За словами Котенко, Станіслав Васін був затриманий за проукраїнську позицію. Також за те, що поширював інформацію про так звану «ДНР», яка на думку бойовиків була помилковою.
«Ми знаємо, де знаходиться журналіст. Але не будемо розголошувати, оскільки бойовики можуть змінити його місце розташування. Він живий, але його стан не дуже хороший. Тому що його піддавали тортурам з боку так званої МГБ», - розповів Олег Котенко.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...