Абсолютний чемпіон світу з боксу прокоментував можливість зміни українського громадянства

Різні країни пропонували боксеру отримати паспорт, в тому числі і Росія...

Відомий боксер, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик заявив, що він не має наміру відмовлятися від українського громадянства, передають Патріоти України з посиланням на Expres.
За його словами, пропозиції про отримання громадянства надходили від п'яти країн, серед яких Російська Федерація. Однак, каже Усик, він не має наміру відмовлятися від українського паспорта, вважаючи себе справжнім патріотом України. «Бог зробив так, що я народився в Україні. Тому завжди буду залишатися українцем», - підкреслив боксер.
Серед іншого Усик відповів на критику на його адресу щодо рішення битися в Москві проти Мурата Гассієва. За словами боксера, візит до російської столиці був вимушеним заходом. В іншому випадку йому не вдалося б завоювати пояса і дістати звання абсолютного чемпіона світу. «Я виграв під синьо-жовтим прапором. Дуже люблю рідну Україну», - підсумував спортсмен.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...