Український міністр прокоментував інформацію про співпрацю компанії дружини з РФ

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян назвав фейком інформацію про продаж продукції компанії його дружини Світлани Бевзи в окупованому Криму та у Росії.

Володимир Омелян

"Це фейк. Світлана з 2014 року розірвала всі контракти з російськими магазинами. Інтернет-магазин FARFETCH – це найбільший західний холдинг, який продає товари по всьому світу. Той сайт, який згадує Дубинський – піратський, не виключаю, що так само створений, як і під час історії з "Майбахом", – заявив Омелян. Він також додав, що на його думку, ця інформація з'явилася у відповідь на оголошення ним ініціативи про заборону пасажирського сполучення з РФ, передають Патріоти України.

На офіційній сторінці компанії BEVZA також прокоментували цю інформацію. "Ми звернулися до головного офісу компанії Farfetch з проханням прибрати одяг з даного сайту-партнеру, на якому розміщена колекція дворічної давності, що давно знята з продажу. Бренд BEVZA не має жодного контракту на продажі своєї продукції в РФ з 2014", – заявили в компанії.

Вони також додали, FARFETCH має право продавати речі через партнерів-акселераторів по всьому світу (більше 400 магазинів), без погодження з брендами.

Нагадаємо, журналіст Олександр Дубинський написав, що У Росії та в окупованому Криму продається дизайнерський одяг авторства дружини міністра інфраструктури України Володимира Омеляна – Світлани Бевзи. Товари на ці території доставляє інтернет-магазин Farfetch, з яким у Бевзи укладено контракт.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...