Український нардеп-утікач був таємно одружений на "Міс Хорватія"

Нардеп-утікач Олександр Онищенко був одружений на володарці титулу "Міс Хорватія 2013" Меліті Фабечіч.

Меліта ФабечічПро це в своєму блозі написала журналістка Ірина Салій, передають Патріоти України.

За її словами, у вересні 2017 року до Подільського суду Києва надійшов позов 23-річної хорватської моделі Меліти Онищенко з проханням розірвати шлюб з Олександром Онищенком.

"Однак жінка не надала документ про сплату судового збору. Суд дав Меліті п'ять днів на усунення недоліків. Але оскільки документ не надійшов, то на початку жовтня суд визнав заяву поданою і повернув позивачеві", - пояснила Салій.

"Меліта Онищенко - це 23-річна міс Всесвіт Хорватія 2013, яка в дівоцтві носила прізвище Фабечіч", - додала вона.

Журналістка зазначила, що сам Онищенко підтвердив цю інформацію в особистому листуванні в Facebook.

За даними хорватських ЗМІ, дівчина познайомилася з Онищенком на початку 2016 в Дубаї і в лютому, після декількох тижнів знайомства, вони таємно повінчалися в Києві в православній церкві. А вже через півроку Онищенку довелося шукати політичний притулок за кордоном.

"Сьогодні знайти в соцмережах спільні фотографії подружжя дійсно неможливо. Instagram дівчини взагалі не відкривається. Але деякі фото збереглися в публікаціях ЗМІ", - пише Салій.

Також вона знайшла у Facebook Меліти фото від 6 лютого 2016 з підписом "Miss Onyshchenko". "Друзі вітають її в коментарях. А на іншому скріншоті видно, що дівчина хвалилася своїм чоловіком в соцмережах. У самого Онищенка з тих пір зберігся запис в Instagram, що 31 січня 2016 він перебував у Загребі, столиці Хорватії. Він зробив знімок на тлі нічного міста", - написала автор.

Крім того в публікаціях хорватських ЗМІ знайшлися коментарі Меліти з приводу її заміжжя. "Мій чоловік Олександр Онищенко - колишній міністр в уряді і депутат в українському парламенті. Від попереднього шлюбу у нього прекрасний син ... Він (Онищенко) активний спортсмен, чудовий вершник і прихильник верхової їзди. У своїй спортивній кар'єрі він виступав на Олімпійських іграх 2008 року в Пекіні і 2012 в Лондоні, я дуже пишаюся його досягненнями", - цитують дівчину журналісти.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...