Український пілот-герой - прибічник "русского мира"? (фотофакт)

Український пілот Олександр Акопов, який під час шаленого граду фактично наосліп посадив літак у Туреччині, є прихильником політики Кремля. Зокрема - міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав правозахисник Сергій Наумович, передають Патріоти України.

За його словами, український льотчик постав цю світлину собі на аватарку в 2015 році.

"Вона, власне, перебуває там і до теперішнього часу. І це не в 2013-му, не 2012-му році, а вже в травні 2015-го! Тобто після Іловайська, Дебальцевого, ДАПу тощо. Не знаю, як для вас, але для мене після побаченого повністю змінюється ставлення до "героя". Вибачте. Можете закидати мене камінням, але я відмовляюся переступати через свої принципи, які стосуються російської агресії", – підкреслює юрист.

За його словами, з аватарки дивиться людина, завдяки якому, зокрема, було вбито тисячі бійців ЗСУ і мирних жителів.

"У тому числі завдяки якому було збито малайзійський "Боїнг", сталася анексія Криму та частини Донбасу... і якщо пілот, який прославився, не просто ставить "лайк", а виявляється заносить собі на аватарку це чудовисько, за яким "плаче" гаазький трибунал, то це означає, що Олександр перебуває з іншого боку "барикад"", – додає Наумович.

Переконатися в тому, що це дійсно сторінка пілота, можна, переглянувши його друзів, каже Наумович.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...