Український політв'язень Кремля заявив про підміну ключового свідка у його справі

Український політв'язень Павло Гриб 18 січня заявив, що в суді замість Тетяни Єршової, яку, за версією звинувачення, він схиляв до тероризму, виступала інша дівчина, а листування від її імені вели силовики.

"Мене вирішили виманити… З акаунту Єршової написали, що співробітники ФСБ дозволять їй виїхати закордон після зустрічі зі мною в Гомелі. Від її імені вимагали моїх фото. Це була оперативна легенда, як я пізніше зрозумів. Я упевнений, що справжня Єршова не була в Гомелі та в суді. Все це робилося силовиками, щоб розправитися зі мною", – розповів Павло Гриб під час засідання суду в Ростові, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

У той же час захисниця Гриба Марина Дубровіна також розкритикувала лікування політв'язня. За її словами, українця візуально оглядають, пишуть, що здоровий та може брати участь у засіданнях. "Хоча результати аналізів, які ми долучали до справи, говорять, що в нього є серйозні відхилення від норми", – сказала адвокат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...