Український політик таємно зустрічався з Путіним у Криму, - ЗМІ

Президент Росії Володимир Путін під час візиту до анексованого Криму минулого тижня провів закриті переговори з лідером руху "Український вибір", своїм кумом Віктором Медведчуком.

Путін зустрічався з Медведчуком у Криму

Про це повідомляє "РБК" із посиланням на два джерела, знайомі з Медведчуком, передають Патріоти України.

"Під час турне, крім зустрічей з діячами культури і науки, громадськими працівниками і "Нічними вовками" російський лідер провів закриті переговори з лідером руху "Український вибір" Віктором Медведчуком", – мовиться у повідомленні видання.

Окрім того, зазначається, що ще два джерела, близькі до Кремля, підтвердили, що лідер "Українського вибору" під час поїздки російського президента "точно був у Криму" і останні два роки Путін регулярно зустрічається з ним під час поїздок на півострів.

На зустрічі мовилося про українську політику, виконання мінських угод та обмін полоненими, стверджують джерела видання. За словами одного з джерел, бесіда відбулася пізно ввечері в п'ятницю, 18 серпня.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...