За словами критика, концепція нового ресторану Riel могла принести або великий успіх, або велику невдачу, через незвичайне поєднання елементів - суміші південної кухні з азіатським впливом, яку шеф-кухар обслуговував в ресторанах, де раніше працював, змішана з елементами його канадського виховання і українського походження.
На щастя, Лачейн і його талановита команда працювали на всі сто з першого дня, пише критик. Riel демонструє колорит як південній класики (смажені устриці), так і східноєвропейської кухні (вареники і борщ).
Критик також зазначає стильне приміщення, добре сплановану програму напоїв і обслуговування з ентузіазмом, а також додає, що повертався б туди знову і знову.
Riel також недавно назвали рестораном року за версією читачів видання Eater Houston, а самого Райана Лачейна аудиторія вибрала шеф-кухарем року.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...