За словами критика, концепція нового ресторану Riel могла принести або великий успіх, або велику невдачу, через незвичайне поєднання елементів - суміші південної кухні з азіатським впливом, яку шеф-кухар обслуговував в ресторанах, де раніше працював, змішана з елементами його канадського виховання і українського походження.
На щастя, Лачейн і його талановита команда працювали на всі сто з першого дня, пише критик. Riel демонструє колорит як південній класики (смажені устриці), так і східноєвропейської кухні (вареники і борщ).
Критик також зазначає стильне приміщення, добре сплановану програму напоїв і обслуговування з ентузіазмом, а також додає, що повертався б туди знову і знову.
Riel також недавно назвали рестораном року за версією читачів видання Eater Houston, а самого Райана Лачейна аудиторія вибрала шеф-кухарем року.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...