За словами критика, концепція нового ресторану Riel могла принести або великий успіх, або велику невдачу, через незвичайне поєднання елементів - суміші південної кухні з азіатським впливом, яку шеф-кухар обслуговував в ресторанах, де раніше працював, змішана з елементами його канадського виховання і українського походження.
На щастя, Лачейн і його талановита команда працювали на всі сто з першого дня, пише критик. Riel демонструє колорит як південній класики (смажені устриці), так і східноєвропейської кухні (вареники і борщ).
Критик також зазначає стильне приміщення, добре сплановану програму напоїв і обслуговування з ентузіазмом, а також додає, що повертався б туди знову і знову.
Riel також недавно назвали рестораном року за версією читачів видання Eater Houston, а самого Райана Лачейна аудиторія вибрала шеф-кухарем року.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...