Українці стали краще харчуватись: Випуск головної приправи до м'яса б'є 5-річний рекорд

За 10 місяців 2017 року в Україні випущено 6,7 тис. т гірчиці, що є найкращим показником за минулі п'ять років.

У жовтні 2017 р випуск гірчиці великими і середніми підприємствами олійно-жирової галузі України зріс до 828 т, що на 32,5% більше в порівнянні з жовтнем 2016 року (625 т). Про це повідомляє УкрАгроКонсалт, передають Патріоти України.

Цей показник на 14% більше в порівнянні з вереснем (725 т). А за період з січня по жовтень виробництво гірчиці в Україні склало 6,7 тис. т, що на 15% вище показника за аналогічний період минулого року (5,8 тис. т).

В цілому, в 2017 р виробництво гірчиці демонструє зростання, аж до максимального рівня за останні п'ять років і може перевищити 8 тис. т.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

субота, 7 червень 2025, 23:10

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...

Провідна неділя 2025 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 27 квітень 2025, 0:10

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...