Україну накриє антициклон Rodegang: Що буде з погодою (карти)

За прогнозами Укргідрометцентру, протягом тижня на більшості території країни збережеться тепла і сонячна погода.

З завтрашнього дня, 18 вересня, в Україні потеплішає. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у себе в Facebook, передають Патріоти України.
"У понеділок холодне повітря ще побуде. Однак вже з вівторка, завдяки пануванню над нами антициклону з дивним ім'ям Rodegang, сонце почне гнати градуси вгору. Денна температура повітря протягом середи-п'ятниці досягне + 24, + 28 градусів", - зазначила Діденко.
За її словами, весь тиждень очікується сонячна і тепла погода. "З вівторка температура повітря почне зростати і доросте поступово до +25, +26 градусів. І все це - на тлі чистого неба і яскравого сонця. Вночі та вранці - тумани з серпанком", - сказала синоптик.

19 вересня на заході буде +27 градусів, сході +24 градусів, півночі +22 градусів, півдні +23 градусів. У Києві повітря прогріється до +25 градусів.

Вона уточнила, що таке похолодання очікується з 23 вересня. Діденко повідомляла, що послаблення спеки в Україні передбачається з другої половини тижня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...