"Україну розчленовують!", - нардеп Семенченко звернувся до українців

Як зазначив нардеп, українці мають справу з підлим і цинічним внутрішнім ворогом, який разом з Путіним системно руйнує українську державність.

Семен Семенченко

"Зараз вибухають стратегічні склади ЗСУ в 20 км від Вінниці. До цього був Маріуполь. До цього Балаклія та Сватове. Ніхто з військового керівництва вищого рівня не посаджений, програма розосередження боєприпасів провалена, сотні мільйонів гривень освоєні «як завжди». За три роки жоден завод боєприпасів не побудований", - написав вчора пізно ввечері на своїй сторінці у Facebook народний депутат Семен Семенченко, передають Патріоти України.

Далі - мовою оригіналу: "Анализируя военную, политическую, экономическую и политику безопасности режима Порошенко я делаю осознанный вывод что без участия высшего военно-политического руководства подобное НЕВОЗМОЖНО. Никто не понес наказания за Иловайск, ДАП, Дебальцево. Никто не понес наказания за все, что творится в Военно-промышленном комплексе. Никто не ответил за разворовывание страны и масштабную скрытую амнистию сепаратистам и российским наемникам. Мы имеем дело с подлым и циничным внутренним врагом, который вместе с Путиным системно разрушает украинскую государственность. Чтобы защититься, нам надо отстранить предателей Украины от государственной власти. Нам надо мобилизовать все ресурсы на защиту граждан Украины и нашей Независимости. Если придется, мы будем защищать Украину палками и камнями. ВСЕМ, ЧТО У НАС ОСТАНЕТСЯ!

Я знаю, что на эти слова будет разная реакция. Но всему должен быть конец. Перепуганных мы все равно не успокоим. Они все равно поверят пропаганде. Поверят ради собственного успокоения. Слишком страшна для них правда … Критически мыслящие и активные все и так понимают. Кто с 14 года, кто с 15, а кто прозрел совсем недавно. И нам нужно всего лишь объединить свои усилия ради освобождения Украины. Именно это теперь будет занимать все наше время. Мы не сдадимся. Потому что мы — украинцы!"

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...