"Україна - понад усе!": Про що говорили на Кремль-ТБ 24 серпня

У День Незалежності України, 24 серпня, на всіх російських ток-шоу говорили про Україну та щосили критикували її президентів.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла журналіст Ірина Петровська, передають Патріоти України.

"Особливо зворушила тема програми "Час покаже" на Першому каналі:" За що Україна нас не любить". Дійсно, голову можна зламати: за що? Але апофеоз трапився в програмі "На самом деле", яку веде висхідна зірка Першого Дмитро Шепелєв. Там обговорювали, чи дійсно Віктора Ющенка свого часу отруїли або його підмінили або це взагалі був PR-хід, щоб виборці з жалості проголосували", - розповіла Петровська.

Вона зазначила, що активним героєм там була проросійська журналістка з України Олена Бойко. Спочатку вона намагалася довести, що колишнього президента України Віктора Ющенка підмінили, а потім - що це був PR-хід.

На питання про те, чи погодилася б вона зробити подібне зі своїм обличчям, Бойко відповіла: "Так, якби при цьому я стала президентом!".

Також в темі по українських політиках гості студії говорили про ботокс і його вплив на людину.

"Так нічого толком і не з'ясувавши, але обгидили всіх колишніх і нинішніх українських лідерів, закінчили програму. Шукаю пристойні слова для завершення цього поста, але, на жаль, не знаходжу, не рахуючи можливим згадувати всує ні в чому не винного білого пухнастого звірка)", - розповіла Петровська.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...