"Украинский легионер первым понял, о чем кричат россияне, наклонился и спустил гетры": Ветеран АТО розповів, як екс-гравець "Динамо" провчив москвичів

Мелітопольський хлопець Євген Хачеріді, екс-захисник київського «Динамо», а нині гравець грецького ПАОКа, одним рухом руки «напхав часнику повні ніздрі "братській нечисті".

"Після того, як московський «Спартак», пригноблений корисними санкціями, вилетів в кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, фани московської команди стали нецензурно висловлюватися з трибун в сторону гравців грецької команди, пише у своєму блозі ветеран АТО Олексій Петров, передають Патріоти України.

Він зазначив, що "український легіонер першим зрозумів, про що кричать росіяни, нахилився і спустив гетри, а там щитки - і не просто амуніція спортивна, а «жовто-блакитні», та ще й в столиці Росії на центральному стадіоні. За таке в Росії можна отримати традиційні «десять років без права листування». Депутати Держдуми напружили мозок і постановили вимагати значить від УЄФА і заодно від ФІФА покарання для команди ПАОК і особисто для гравця Хачеріді".
Олексій Петров пише, що він би ще радив «імперцям» штрафувати щороку пшеничні поля в Краснодарському краю і тамтешнє блакитне небо, коли вони зіллються в заборонено-кольоровому екстазі. Терміново зібрати засідання Держдуми і написати маніфест відповідний, поки жнива не розпочалися.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...