"Укри" найняли ІДІЛ: У Росії зробили "шалену" заяву про вбивство Захарченка

Російська ФСБ заявляє, що затримала члена терористичної організації "Ісламська держава", який нібито за завданням СБУ готував вбивство одного з ватажків "ДНР".

Про це з посиланням на Центр громадських зв'язків ФСБ повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

За інформацією російського видання, 9 вересня на території Смоленської області ФСБ РФ затримала Меджида Магомедова 1988 року народження, який нібито є членом терористичної організації "Ісламська держава".

"Магомедов за завданням Служби безпеки України та керівників "Правого сектора" планував вчинення вбивства одного з лідерів ополчення самопроголошеної ДНР", - заявили в російському відомстві.

Затриманий нібито розповів російським ФСБшниками, що українські спецслужби співпрацюють з бойовиками "ІД", щоб організовувати теракти в РФ і усувати ватажків так званих "ДНР" і "ЛНР".

Водночас в СБУ повідомлення російського відомства назвали "фейком".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...