Укри наступають! - У Кремлі зчинили істерику через вбивство Захарченка

Після загибелі терориста Олександра Захарченка до кордонів "ДНР" і "ЛНР" нібито почали стягуватися підрозділи армії України.

Леонід Слуцький

Таку заяву зробив голова комітету Держдуми Росії з міжнародних справ Леонід Слуцький у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Його загибель (Олександра Захарченка. - ред.) призведе до погіршення і без того важкої ситуації в Донецькій народній республіці. Вже зараз надходять повідомлення про те, що до кордонів ДНР і ЛНР стягуються підрозділи української армії", - стверджує він.

Досить швидко на брехливу заяву Слуцького відреагували також у прес-центрі штабу ООС, спікер якого В'ячеслав Петровський наголосив, що Об'єднані сили залишаються на своїх позиціях уздовж лінії розмежування. "Військові частини та правоохоронні органи в районі проведення операції Об'єднаних сил знаходяться в постійній бойовій готовності. Підрозділи Національної поліції, Національної гвардії України пильно виконують службово-бойові завдання на блокпостах", - написано в повідомленні прес-центру штабу ООС у Facebook.

"Об'єднані сили забезпечать безпеку українських громадян у районі проведення операції і усунуть будь-які загрози військового і терористичного характеру", - наголошується в звіті.

Панічна реакція терористів і російських політиків та заяви про наступ ЗСУ розсмішили українців. Зокрема, волонтер Юрій Мисягін жартома написав, що "націоналістичні батальйони за підтримки загонів західних карателів, скориставшись плутаниною і панікою в "ДНР" у зв'язку з ліквідацією їх ватажка - блискавично і практично без бою увійшли в передмістя Донецька, Горлівки, Дебальцевого і почали зачистки".

"Шукають усіх, хто був розміщений на сайті "Миротворець". Хто не встиг втекти, вже навряд чи встигнете. Інфа 146%", - додав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...