Ультиматум Порошенку від "Опоблоку": Закінчуй воювати! (відео)

Юрій Бойко руками Сергія Дунаєва через «Опозиційний блок» висунув ультиматум Президенту Петру Порошенко.

Фото: Віталій Шведов

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє радник голови Луганської ОДА Віталій Шведов, повідомляють Патріоти України.

«Оппоблок спочатку провів акцію з наметами з підривною пропагандою, далі провокаційні заходи на 9 травня і вже прямий ультиматум «Припинити війну і повернути мир в Україні». Що, війна йде з волі України? З огляду на те, що борди розмістили не в «Л / ДНР», а в Рубіжному та Лисичанську, на підконтрольній Україні території і не вказали адресата, то це вимога адресована Україні, а з огляду на те, що у всіх міжнародних відносинах Україну представляє Президент, в тому числі і в питаннях війни, то це прямий ультиматум Президенту», - написав він і опублікував відповідне фото.

В свою чергу, журналіст Тетяна Заровна на своїй сторінці в Facebook написала наступне: «Один із зачинателів «ЛНР» - нардеп Дунаєв, який захищав загарбників луганської СБУ від силової зачистки, а потім транслював бойовика Мозгового на своєму телеканалі, допомагав «ополченцям» в 2014 році грошима і давав укриття, вимагає припинити «громадянську війну», розв'язану в Україні його кремлівським босом .. Знаю спосіб наближення миру: відправити Дунаєва туди, де знаходиться його наставник Єфремов (а з ним і весь луганський «Оппоблок»).

На цьому відео Дунаєву належать слова на 2:04: «Південний схід у один день піде ... на 30 березня», - каже Дунаєв, спілкуючись з натовпом. Відео чи 1-го, чи то 2 березня - тоді у них була впевненість, що створення «Новоросії» відбудеться 30 березня 2014 р.».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...