"Умирал в страшных муках": Стали відомі подробиці страшної ДТП у Харкові, в який загинув чемпіон України

Страшна ДТП сталася в п'ятницю, 6 липня. У центрі Харкова на смерть задавили 19-річного мотогонщика, який їхав на велосипеді. Постраждалого забрали медики "швидкої", але врятувати не вдалося.

Андрій Безсонов

19-річний Андрій Безсонов, який загинув під колесами Toyota Prado, - чемпіон України і тренер з мотокросу. Паралельно він навчався на економіста в ХНУ ім. Каразіна, передають Патріоти України.

Свідки події стверджують: як стався наїзд - ніхто не встиг зрозуміти. Андрій їхав по проспекту Незалежності в бік пр. Науки. Рухався дуже повільно. Водій Toyota їхав навпроти. На маленькій швидкості став повертати і зачепив велосипедиста. Андрій став на ногу, щоб не впасти, а джип додає газу, збиває хлопця і "топче" його колесами.

"Збив сильно, переїхав і, заїхавши на бордюр, зупинився об дерево. Це сталося миттєво. Чути скрегіт, потім виття людини, і ось він уже під джипом. А машина продовжує буксувати, мнучи і дроблячи людину під собою", - написав у Фейсбуці Кирило Євглевський, який першим поспішив на допомогу. Однак пізніше хлопець видалив свій пост.

Батько загиблого не знаходить собі місця. Каже: син ледь навчився ходити, тут же сів на велосипед і до 19-ти років керував двоколісним транспортом бездоганно. "У два роки він вже їздив на двоколісному велосипеді, а через 17 років його вбила жінка на "Тойоті". Вбила своїм джипом нашого молодого чемпіона з мотокросу, який їхав на велосипеді", - зітхає Андрій Безсонов-старший.

Родичі загиблого хлопця бояться, що справу замнуть. Кажуть, єдиний свідок події написав в соцмережі пост про побачене, але незабаром його видалив з незрозумілих причин. Сім'я вирішила самостійно піднімати громадськість і навіть знайшла фотографії водія з місця ДТП. "Андрія збила 58-річна Ольга Котова. Хлопчик помирав у страшних муках. Вона зробила спробу виїхати з місця події. Тепер вони намагаються зробити винним мого племінника. Вся інформація з мережі видаляється", - пише Наталія, тітка загиблого.

19-річного Андрія Безсонова поховають на Жихорскому кладовищі поруч з дідом, який теж був професійним мотогонщиком.

Джерело: vgorode.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...