Уран у сузір'ї Тільця: "Що чекає на Україну, її друзів і РФ у найближчі кілька років", - медіум

15 травня сталася подія, яка не на жарт стривожила астрологів. Планета Уран увійшла в сузір'я Тільця.

Максим Гордєєв

Уран вважається планетою не з найкращого "репутацією", і безтурботне життя він вже точно не обіцяє. Ситуація ускладнюється ще й тим, що Україна знаходиться під знаком Тільця, в який, власне, і входить ця незручна планета.

Своєю думкою про те, що чекає на нашу країну в найближчі роки, як Уран у Тільці позначиться на союзниках України, а також на Росії, що буде з Донбасом, з Кримом і з Кримським мостом з Обозревателем поділився медіум Максим Гордєєв, передають Патріоти України.

"Досить негативу: для України розпочався позитивний період

Астрологи постійно намагаються вишукувати щось негативне. Але для мене це досить сумнівна наука. Існує безліч факторів, які неможливо врахувати. Україна і так пережила багато неприємних подій. Був дуже сильний спад, було дуже багато негативу. Але зараз я бачу, що все більш-менш заспокоюється, поліпшується енергетика всієї країни.

Звісно, при бажанні можна знайти і мінуси, але з моєї точки зору ситуація приходить в норму. Найближчим часом ніяких глобальних катастрофічних подій не передбачається. Раптова зміна влади? Раптовий Майдан? Раптова велика війна Росії проти України? Ні, такого не буде. За енергетикою я такого не бачу.

З чим, перш за все, пов'язані позитивні тенденції? В житті є темна і світла сторона. Є дуже багато чинників, які призводять до необхідності прожити якийсь період на темній стороні. Наприклад, необхідність щось усвідомити, необхідність згуртуватися. Тому негативні речі можна розцінювати в контексті їх позитивного впливу.

Ви бачите, як хтось тікає з країни, не бажаючи жити в ній, тому що важко. А хтось, навпаки, тримається і виживає, і все у нього складається добре. Темна сторона - обов'язкова сторона нашого життя. Ми ніколи не дізнаємося, що таке любов, якщо ми не дізнаємося, що таке втрата. З Україною - те ж саме. Темні періоди чергуються зі світлими. І зараз настала черга світлого.

Росія: далі буде ще гірше

Росія знаходиться в точно протилежній ситуації - вона зараз отримує пи*дюлей. Ви бачите, як там постійно відбуваються якісь пожежі або катастрофи. Причина в тому, що на чолі цієї країни стоїть правитель, який, по суті, знищує її. Причому, в Росії завжди так було і завжди так буде.

Проблема російських людей полягає в тому, що вони хочуть зберегти старе утворення - Радянський Союз. Вони не хочуть нічого нового, не хочуть ніяких трансформацій.

Подивіться на американців. Вони постійно еволюціонують, кожен день з'являється щось нове. А росіяни хочуть зберігати традиції, які зберігати не потрібно. І це є причиною страждань дуже великої кількості людей.

Кара небесна Росії фактично вже відбувається. А далі буде ще важче. Що стосується розвалу РФ, то я думаю, що жадібність людини, яка зараз сидить на "троні", не дозволить комусь або чомусь розійтися. Нинішні правителі Росії настільки хочуть, щоб країна була єдиною, що вони вкладають в це велику кількість коштів, сил і енергетики.

Я впевнений, що РФ вже і так розвалена, але їм вдасться утримувати її в нинішніх кордонах до певного часу. Росія мені нагадує сім'ю, в якій все погано, але зовні створюється приємна картинка благополуччя. Але люди все розуміють, їх не обдуриш.

Війна на Донбасі: її вже немає

Війна на Донбасі - це дуже важке питання, тому що, по суті, війни як такої вже давно немає. Те, що відбувається зараз, більше схоже на відмивання грошей на темі війни. Війна приносить великі доходи певним особам з обох сторін, і нікому не цікаво, щоб вона закінчувалася. Усе. В цьому і полягає причина того, що вона досі триває.

Крим: він відрізаний від усіх

Думаю, що про Крим треба забути. Він ніколи енергетично не відповідав ані Україні, ані Росії. В більшій мірі він відповідає Туреччині. А взагалі енергетично Крим відрізаний від усіх. У нього є своя мікроструктура.

Кримський міст: проклята споруда

Подібні споруди несуть в собі великі негативні аспекти. Цей міст не уособлює міст якогось прориву - він уособлює міст дуже сильного негативу. Причина полягає в ідеї, закладеній під час будівництва. По суті, це міст не позитивного спрямування, а міст для людей, які вкрали те, що не належало їм.

У Києві є Московський міст, де постійно відбуваються аварії, і який, по суті, проклятий. У випадку з Кримським мостом - те ж саме. Чи може цей негатив призвести до обвалення мосту? Може. Принаймні, буде дуже багато поломок, які скоро почнуть траплятися. Він навряд чи впаде, але це буде міст, який постійно ремонтуватимуть.

Європа чи США: на що робити ставку Україні

Нас в принципі влаштовує співпраця з Євросоюзом, але такого поняття як членство я поки що не бачу. І думаю, що Україні поки цього не треба. В цілому в країнах Євросоюзу нас вже почали сприймати легше і краще. Мені здається, поки цього достатньо.

Потрібно прагнути до більш високих вібрацій. Якби нам дали безвіз з Америкою, це була б інша розмова. США завжди задають хвилю в усіх аспектах, а потім всі інші країни підхоплюють її. Америка, Канада, Австралія - це ті країни, які були б більш корисні для України."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...