Уряд популістів - і друзі Путіна добивають економіку країни: В Італії запровадили безумовний базовий дохід

На виплати від держави можуть розраховувати п'ять мільйонів італійців.

Як повідомляє ANSA, в середу, 6 березня, офіційно запрацювала система подачі заявок на отримання "цивільних виплат". Реєстрація можлива через інтернет, через поштові відділення та національну мережу адміністративних центрів CAF, передають Патріоти України.
"Сьогодні ми виконали свою обіцянку. Держава нарешті подбає про невидимих людей, які були на задвірках країни і далекі від політичних дебатів", - сказав віце-прем'єр, міністр праці і промисловості Луїджі Ді Майо.
За його словами, на виплати від держави можуть розраховувати п'ять мільйонів громадян Італії.
Нагадаємо, що 28 січня президент Італії Серджо Маттарелла підписав закон, яким запроваджується базовий дохід для малозабезпечених і знижується пенсійний вік.
Цивільні виплати можуть досягати 500 євро в місяць (6000 євро в рік) для однієї людини, якщо сімейні доходи дорівнюють нулю. У тому випадку, якщо сім'я орендує житло, то вона може отримати 280 євро в місяць компенсації. Для сім'ї з трьома дітьми, з яких як мінімум двоє неповнолітні, допомога може досягати 1050 євро на місяць, якщо сімейні доходи дорівнюють нулю.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...