Уроди з правом на владу та зброю: На Сумщині п’яний депутат домагався малолітньої дівчини й розстріляв перехожих - ЗМІ

В Конотопі починається Врадіївка-2!

Автомобіль депутата Сумської облради

Про це у Facebook написав міський голова Конотопа Артем Семеніхін, передають Патріоти України.

«В Конотопі починається Врадіївка-2! Щойно мені зателефонували громадські активісти з Конотопу, що починають зносити шини під райвідділок, та повідомили, що депутат облради (тепер підтримує БПП «Солідарність») Сергій Демеха, в стані алкогольного сп'яніння, домагався неповнолітньої просто в центрі міста! Люди, що вступилися за дівчину були ним розстріляні з особистої зброї горе-депутата!», – написав він.

Міський голова зазначив, що вимагає у правоохоронців від імені громади Конотопу неупередженого розслідування злочинних дій депутата.

Місцевий сайт 05447 також підтверджує інформацію, що депутатом, який вчинив озброєний напад в стані алкогольного сп'яніння, виявився Сергій Демеха, голова земельної комісії облради.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...