Усе йде до третього Майдану: "В Україні починається нова "движуха", - Бєлковський

Загалом, усе йде до того, що країну може очолити та сама "хунта", якої насправді у Києві немає, але про яку постійно говорять російські федеральні телеканали.

Станіслав Бєлковський

Про це російський політолог Станіслав Бєлковський заявив в ефірі телеканала "Дождь", коментуючи 27 липня втрату українського громадянства екс-президентом Грузії Михайлом Саакашвілі, передають Патріоти України.

"В Україні починається нова "движуха". Мабуть, визріває третій Майдан. Бо Петро Порошенко – президент, який пішов шляхом позбавлення свого нинішнього опонента, колишнього друга Саакашвілі українського громадянства, достоту повторює технологію своїх попередників, які приводили до Майданів раніше", – сказав він.

За словами політолога, в Україні "панує радісне збудження щодо цього".

Бєлковський зазначив, що Порошенко "кинув іще й величезну кількість іноземних бійців Антитерористичної операції (АТО), яким обіцяли українські паспорти і не дали". Окрім того, на його думку, "повертається виборче правосуддя часів президента Віктора Януковича".

"Загалом, усе йде до того, що країну може очолити та сама "хунта", якої насправді у Києві немає, але про яку постійно говорять російські федеральні телеканали", – заявив політолог.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...