Усе зам'яли? У справі "рюкзаків Авакова" винесли перший вирок - підозрюваного відпустили

Один з фігурантів визнав свою провину, за що звільнено від покарання.

Московський районний суд Харкова визнав винним одного з фігурантів справи про «рюкзаки Авакова», в якому одним з підозрюваних є син міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександр, - випливає з вироку судової інстанції, оприлюдненого в Єдиному реєстрі судових рішень, передають Патріоти України.

Як повідомляється в рішенні суду, обвинувачений фігурант справи був «активним учасником «конвертаційного центру». Йому доручили виготовити і підробити документи необхідні для участі ТОВ «Дніпровенд» в переговорній процедурі закупівлі рюкзаків в МВС України. Згодом він підробив документи - роздрукував їх, поставив підписи і печатки. Ця документація пізніше використовувалася під час участі в проведенні переговорної процедури закупівлі рюкзаків.

У документі вказується на те, що під час досудового розслідування обвинувачений визнав свою провину. Після розгляду провадження суд визнав його винним і призначив покарання за ч.3 ст.358 КК України у вигляді 1 року позбавлення волі. Однак через визнання провини, чоловіка звільнили від покарання з випробувальним терміном на один рік.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...