"Ушкодження середньої тяжкості": Матіос розповів нові подробиці затримання екс-нардепа Шепелєва

Після затримання екс-нардепа від БЮТ та Партії регіонів Олександра Шепелєва виявилося, що в нього зламані щелепа та ніс.
Олександр Шепелєв

Про це в інтерв'ю "Українській правді" повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передають Патріоти України.

"Медики встановили, що в Шепелєва зламані щелепа й ніс, крім інших тілесних ушкоджень, які можна попередньо кваліфікувати як середньої тяжкості ушкодження, що спричинили довгий розлад здоров'я", - зазначив чиновник.

За його словами, на вигляд у затриманого були досить серйозні сліди тілесних ушкоджень як на обличчі, так і на тулубі. Йому було надано "повноцінне медичне обстеження за всіма параметрами". "Так не обстежують навіть важкохворих людей, як обстежили Шепелєва", - наголосив Матіос.

Прокурор сказав, що через проблеми з обличчям колишньому депутату поставили спеціальні шини, з якими йому важко розмовляти, і він ще потребує подальшого медичного нагляду. "Поки здоров'я Шепелєва не покращиться, слідчі дії з ним проводити не можна. Потрібні його пояснення. Спочатку він повинен поспілкуватися з адвокатом, обрати визначену ним чи спільно позицію і погодитися чи не погодитися давати свідчення слідству", - розповідає Матіос.

За його словами, військова прокуратура наразі з'ясовує, хто побив Шепелєва. "Ніхто з тих, у кого було доручення на розшук (МВС і СБУ), не брав участі у незаконному утриманні Шепелєва", - підкреслив прокурор. Також, каже він, відповідне орієнтування було виписано на Державну прикордонну службу у випадку перетину Шепелєвим кордону.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...