Усміхнені яблука: Вінницький фермер вражає творчим підходом до роботи

У Вінниці на ринку «Урожай» продають незвичайні яблука. На фруктах зображені смайлики.

Такий творчий підхід продемонстрував фермер з села Мізяківські Хутори Вінницького району Олег Гладько з агрономом Русланом Заїкою, передають Патріоти України.

Усміхнені яблука сорту «Хоней Крісп» купують по 6 грн за штуку. «У перший день продали майже повний ящик. Діти вражені. Тягнуть за руку батьків «мама, дивись, смайлик». Вона купує і радіє, що дитина яблучко з'їсть, а не банан. Таку ідею придумав фермер, щоб діти їли частіше», - розповіла продавець Аліна Гнатюк.

Хоней Крісп - це солодкий, хрумкий сорт яблук, який дуже полюбився дітям. Для того щоб отримати на фруктах смайлики, на яблука наносять наклейки, коли вони ще не мають рум'яних сторін. Коли яблуко червоніє, його зривають, а смайлик під наклейкою залишається зеленим.

Фермер розповів, що саму ідею з зображеннями на фруктах запозичив з Японії. Тільки там використовують ін'єкції, а він скористався наклейкою.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...