Усик - Беллью: Боксери провели "джентльменську" дуель поглядів (фото, відео)

Олександр Усик і Тоні Беллью зійдуться на рингу 10 листопада в Манчестері в чемпіонському поєдинку за пояси WBC, WBO, WBA і IBF.

У четвер, 8 листопада, в Манчестері пройшла прес-конференція, присвячена бою за чотири чемпіонські пояси за версіями WBC, WBA, WBO і IBF в першій важкій вазі між українцем Олександром Усиком (15 перемог, 11 з них - нокаутом) і Тоні Беллью з Великобританії (30 перемог, 20 з них - нокаутом, 2 поразки, 1 нічия), передають Патріоти України з посиланням на британські ЗМІ.

Для початку боксери поспілкувалися з представниками ЗМІ. Зокрема, Усик, який отримав перед прес-конференцією пояс авторитетного видання The Ring, зазначив, що Беллью на даний момент - найсильніший суперник у його кар'єрі, а також поділився очікуваннями від поєдинку.Олександр Усик«Беллью дуже небезпечний - зростом як я, вагою як я, злющий. Але я буду робити те, що я люблю - а я люблю боксувати. Найголовніше, що і з боку Тоні, і з мого боку буде бажання проявити себе, так що, впевнений, вийде дуже красивий поєдинок. Я дуже натхненний, мені дуже подобається атмосфера, яка панує в Англії, в Манчестері. Колись я міг собі тільки мріяти про те, щоб просто побувати в Англії, а не про те, щоб боксувати», - розповів Олександр.

У свою чергу британець також розсипався в компліментах на адресу українця, але при цьому налаштовує себе тільки на перемогу.

Тоні Беллью

«Він унікальний, немає нічого, що йому не під силу в боксерському рингу. Він самий всебічний боксер, з яким я коли-небудь зустрічався. Я завжди був його фанатом, він неймовірний. Якби я не бився з ним, то сидів би в залі, як його уболівальник. Він фантастичний чемпіон. У мене немає нічого поганого, неповажного, щоб сказати про нього. Я просто хочу перемогти в суботу, знайти можливість зробити неможливе.

Вперше в кар'єрі я відчуваю, що вийду в ринг проти хлопця з винятковими навичками, з винятковим набором талантів. Але я можу вимкнути йому світло за одну секунду. Мені немає різниці, що він говорить, що говорить його команда і взагалі хто-небудь. Він ще не стикався з подібним, але може вперше випробувати в суботній вечір.
При цьому я прекрасно розумію, що єдиний шанс, який у мене є, - нокаут. Я не зможу його перебоксувати, у нього є все, що може бути у бійця, при цьому він ще й лівша», - зазначив Тоні.
Після того, як апетит журналістів було задоволено, боксери встали для традиційної дуелі поглядів. І влаштували веселе шоу для присутніх - ні Усик, ні Беллью не хотіли відводити очі, але і довго стояти один навпроти одного також не мали ніякого бажання. Тому досягли «джентльменського угоди», і на рахунок «раз-два-три» синхронно подивилися в зал.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...