Утримувати владу до кінця: Російський журналіст розповів, до чого готується Путін

Президент Російської Федерації Володимир Путін готується до довгої облоги, оскільки не знає, що робити в довгостроковій перспективі на міжнародній арені.

Володимир Путін

Про це в своєму блозі на "Обозревателе" написав російський журналіст Саша Сотник, передають Патріоти України.

"Путін готується до довгої облоги. Ні він, ні його оточення не знають, що робити в довгостроковій перспективі. А, оскільки емоції на кремлівській кухні явно зашкалюють, а сіренькі полковнічкі не звикли їх стримувати - наші "трієчники" будуть давати їм вихлюпуватися у вигляді епізодичних гидот. Наприклад, за допомогою "запланованих пусків ракет". Логіка примітивна, як у одноклітинних: "Ви не йдете нам назустріч? - тоді отримуйте. Ми накрутимо напругу таким чином, що на новому кроці вам все одно доведеться з нами розмовляти", - написав журналіст.

"Електорат у нас тупенький, і з задоволенням ковтає жуйку Соловьова з терпким смаком безхатченка: "Нас бояться - значить, поважають"..." - додав він.

Сотник додав, що Путін так і не отримав очікуваних послаблень від президента США Дональда Трампа.

"Навпаки: замість цього перед Кремлем замаячила перспектива нових санкцій. А ще буквально вчора "улюблений" Трамп заявив, що ніяких послаблень щодо Росії і зовсім не планував. Це не могло не роздратувати Володимира Володимировича."Асиметричні відповіді" - все, чого його вчили в школі КДБ, і уроки, сяк-так засвоєні за часів "холодної війни", сьогодні гучно відлунюють у російських зовнішньополітичних реаліях", - написав журналіст.

Він додав, що внутрішнє рішення утримувати владу до кінця у Путіна дозріло ще в 2007 році. Тоді президент Росії і його команда, пише Сотник, взяли доктрину щодо "відновлення двополярного світу", яка, як виявилося, вже не діє у сучасному світі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...