Увага! Киян попередили про серйозну небезпеку на пляжах

Фахівці назвали причину, через яку від купання у Києві варто відмовитися.

У Києві на всіх муніципальних пляжах, підготовлених до літнього сезону, купатися тимчасово не рекомендується. Про це повідомляється на сайті комунального підприємства "Плесо", передають Патріоти України.

"Дане попередження тимчасове, обумовлене сильними зливами, і діє протягом 48 годин після завершення дощів", - зазначили в КП.

"Для захисту здоров'я громадян та профілактики поширення інфекційних захворювань рекомендуємо утриматися від купання до стійкого поліпшення погодних умов", – повідомили жителям столиці.

Фахівці відзначили, що подібні попередження про те, що небажано купатися на річкових, озерних, морських і океанських пляжах після сильних дощів, є звичайною практикою в багатьох країнах, в яких добре розвинені основи безпеки та культури рекреації біля води (США, Канада, країни Європи).

З актуальними статусами пляжів (інформація про те, чи дозволено купатися) можна ознайомитися на офіційному сайті КП "Плесо".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...