Увага, шукають педофіла: У Києві невідомий напав на 6-річну дитину, складено опис злочинця

На щастя, дитину вдалося вирвати з рук збоченця.

У Київське відділення поліції повідомили про новий випадок спроби зґвалтування 6-річної дитини. До співробітників правоохоронних органів звернулися місцеві жителі, які, в прямому сенсі слова, врятували дитину від педофіла. Інцидент стався на території мікрорайону Оболонь на вулиці Маршала Малиновського, передають Патріоти України.

Після прибуття на місце події, співробітникам правоохоронних органів вдалося опитати викликавших їх громадян і скласти опис злочинця: "Чоловік, зріст близько 170 см, вік від 50 до 55 років, одягнений у все темне, на голові носить темно-синій берет".

На даний момент тривають пошуки чоловіка, який відповідає цьому опису, з припущенням про те, що він може виявитися педофілом. У патології злочинця люди, які врятували дитину, впевнені. Адже той факт, що він вимагав сексуального задоволення від 6-річного інакше назвати не можна.

Джерело: РБК-Україна
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...