Увага! Запам'ятайте цих злочинців у обличчя: Можуть завітати і до вас у домівку (фотофакт)

​Жителі столичного житломасиву Теремки-2 виклали в мережу фото шахраїв, які промишляли в їхньому районі.

У квартири довірливих киян вони проникали під пристойними приводами - один говорив, що проводить соціологічне опитування, інший - що має дані про проживання в квартирі «пільговика», якому покладаються преференції при встановленні металопластикових вікон.

Фото опубліковані в пабліку Київ Оперативний у Facebook, передають Патріоти України.Одного із зловмисників вже впізнали в мережі як орудувавшого на Оболоні в квітні 2017 року. Про це в коментарях до фото написав Едуард Рибалко.

А Вікторія Гаврилюк повідомила, що в цьому ж районі в понеділок, 17 грудня з нею стався аналогічний випадок. «Подзвонили в двері, в грубій формі спробували розповісти байку про борг і лічильники», - розповіла вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...