"Уважний" слухач: Український міністр заснув під час виступу Порошенка в ООН (відео)

​Ще один конфуз стався на Генасамблеї ООН. Під час виступу Петра Порошенка на Генасамблеї ООН глава зовнішньополітичного відомства Павло Клімкін міцно спав.

На записі трансляції виступу президента України чітко видно, що глава МЗС солодко спить у своєму кріслі. На кадрах видно перша леді Марина Порошенко, в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, а також «сплячий» Клімкін, передають Патріоти України.

Під час виступу на засіданні ГА ООН Порошенко звинуватив Росію в спробі окупувати Азовське море і закликав ввести санкції відносно Москви.

Користувачі активно коментують цей ролик, при цьому вони начебто не помічають сплячого Клімкіна на відео. «Я захоплююся моїм, нашим Президентом .. Так, я пишаюся Вами, Петро Олексійович! Дай Бог Вам здоров'я і успіхів в особистому житті і в усіх справах!», «Порошенко наш президент, перемога буде за Україною!!!!», «Порох красень, з усіх найдостойніший, хто б що не говорив», - пишуть українські користувачі.

Джерело: 5 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...