Уже купляє нерухомість: Відомий співак готується до втечі із РФ

Відомий російський співак Володимир Меладзе почав скуповувати нерухомість в Грузії для того, щоб мати можливість отримати грузинське громадянство.

При цьому, від громадянства Росії він відмовлятися не збирається, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Справа в тому, що артист разом з Костянтином Меладзе планує організувати в Батумі музичний фестиваль, який повинен стати конкурентом фестивалю "Спека" в Баку і "Нової хвилі" в Сочі. Але для цього йому потрібно отримати громадянство Грузії. Валерій також вирішив подати документи і для своїх дітей.

"Валеру викликали на співбесіду у МЗС. Задали йому кілька запитань: чи він знає мову і особливості культури, що готовий зробити для країни, чи можна з ним сфотографуватися на пам'ять. Напевно, це і було основною метою його особистої присутності в офіційних органах", - розповіли виданню інсайдери.

Варто відзначити, що співак - грузин за походженням, а значить має право отримати громадянство за спрощеною схемою, для чого слід внести в казну країни 300 тисяч євро або придбати нерухомість на таку ж суму.

"Під час співбесіди Меладзе розповів, що хоче в серпні 2019-го провести в рідному Батумі великий міжнародний фестиваль, тим самим сприяючи популяризації культури Грузії", - зазначило джерело.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...