Уже скоро: Конспірологи назвали нову дату "кінця світу"

Відомий конспіролог, нумеролог і тлумач Біблії Девід Мід і його однодумці пророкують, що 23 квітня почнеться кінець світу, передбачений в Священному писанні.

У цей день Сонце, Місяць, Юпітер і сузір'я Діви вишикуються в одну лінії. Як вважає Мід, цей знак свідчить про початок вознесіння Церкви і про Апокаліпсис, передають Патріоти України з посиланням на видання Express.

Він наводить цитату: «І з'явилась на небі велика ознака: Жінка, зодягнена в сонце, під ногами її місяць, а на її голові вінок із дванадцяти зір. І вона мала в утробі, і кричала від болю, та муки народження». Як вважають прихильники Міда, згаданою в Біблії «дружиною» є сузір'я Діви. Юпітер же вважається символом Месії. А 12 зірок - це дев'ять зірок сузір'я Лева, а також Меркурій, Венера і Марс. Мід називає це унікальною комбінацією. Хоча вчені-астрономи з ним в цьому питанні не цілком згодні.

Після цього явища Мід обіцяє підйом Антихриста, роки Великої скорботи, початок третьої світової війни.
Крім того, за розрахунками Міда, 23 квітня в небі нарешті з'явиться планета Нібіру, відома також, як Планета X, яка загрожує Землі знищенням. Зокрема, вона може викликати катастрофічні виверження вулканів і землетруси завдяки своїй гравітаційній силі. Мід передбачав її появу в більш ранні терміни, але потім підкоригував свій прогноз. Критики Міда іронічно кажуть, що у всьому можна знайти свої плюси: Нібіру, дивись, встигне знищити нашу планету ще до початку третьої світової війни.

Фахівці НАСА неодноразово спростовували існування Нібіру. Але конспірології не здаються, вважаючи, що влада навмисне замовчує факти.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...