В Абхазії російський БТР зірвався в ущелину. Є жертви

Троє військовослужбовців російської бази в Абхазії загинули, ще двоє постраждали у результаті перекидання БТР в ущелину.

Про з посиланням на прес-службу Південного військового округу РФ повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

"18 січня 2019 року під час проходження колони бойової техніки з гірського полігону Цабал до пункту постійної дислокації в Республіці Абхазія на складній ділянці дороги БТР-80 перекинувся в ущелину. У результаті ДТП троє військовослужбовців загинули. Двоє постраждалих військовослужбовців екстрено евакуйовані в окружний військовий госпіталь спеціальними вертольотами Мі-8. Їм надано кваліфіковану медичну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що комісія Південного військового округу РФ розглядає кілька причин того, що сталося, серед яких технічна несправність і людський фактор.

"Комісією військового округу розглядається кілька версій події, у тому числі технічна несправність бронеавтомобіля і людський фактор, у результаті якого водій не впорався з керуванням транспортного засобу", - сказано у повідомленні.

Відзначимо, після російсько-грузинського військового конфлікту у серпні 2008 року Грузія втратила контроль над Абхазією і Південною Осетією. З точки зору Грузії непідконтрольні її уряду території є окупованими Росією.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...