"В Америці останні вісім років був слабкий лідер. Відібрали Крим, напали на Сирію - Обама нічого не зробив. Тільки війська виводив і вибачався перед усіма", - капітан ВМС США (відео)

Президенту США Дональду Трампу дісталися проблеми, які свого часу не став вирішувати його попередник Барак Обама.

Гаррі Табах

Політика Обами спровокувала лідера КНДР Кім Чен Ина на ядерний шантаж, а президента РФ Володимира Путіна - на військову агресію проти України, - заявив в ефірі Обоз.LIVE капітан 1-го рангу ВМС США, екс-начальник штабу Військової місії НАТО в Москві Гаррі Табах, передають Патріоти України.

"В Америці останні вісім років був слабкий лідер", - заявив він. "Обама був дуже передбачуваний, що б він не робив. Відібрали Крим, напали на Сирію, ІДІЛ (підняв голову) - він нічого не зробив. Тільки війська виводити і вибачатися перед усіма. Це слабкий лідер", - підкреслив гість студії.

В ході бесіди Табах розповів про протести в Південній Кореї, де є "слабкий лідер" (президент Мун Чже Ін - ред.), А ліві сили виступають проти розгортання американських систем ППО для захисту від загрози з боку КНДР.

"ППО нібито спровокує Північну Корею ... Але Україна відмінно знає, що значить "давайте не провокувати цього крокодила "", - пояснив капітан Табах.

Він нагадав, що в 20 столітті спроби міжнародної спільноти умиротворити Гітлера призвели до Другої Світової війни. "Всі ці лідери випробують Трампа і дивляться, наскільки його можна відсунути. Вони ведуть гру на підвищення", - додав Табах.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...