В Аргентині статуя Діви Марії заплакала кривавими слізьми (фотофакт)

Унікальна статуя знаходиться в приватному будинку, паломники стверджують, що вона вилікувала вже не одного прохача.

Статуя Діви Марії знаходиться в будинку сім'ї Фріас. Господарі статуї не дозволяють поки вченим почати дослідження унікального явища, так як бояться, що божественна сила буде після цього втрачена, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Власниця статуї Розана каже, що чудо, коли статуя плакала кров'ю, відбувалося вже 38 раз, вперше воно було зафіксовано в 2017 році.На цей раз чудо сталося, коли Розана молилася про здоров'я матері.

Паломники, які побували в цьому будинку, кажуть, що статуя допомогла багатьом людям. Нещодавно одна з доторкнувшихся до статуї відвідувачок вилікувалася від раку.Причини унікального явища на даний момент невідомі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...