В Атлантиці виявили інопланетний корабель, який затонув п'ять тисяч років тому (фото)

Відомий дослідник Даррелл Міклош, який співпрацює з телеканалом Discovery, заявив, що виявив на морському дні щось надзвичайно дивне, що може виявитися затонулим інопланетним кораблем.

Загадковий непізнаний об'єкт був знайдений в Бермудському трикутнику - районі Атлантичного океану, в якому нібито часто відбуваються аномальні явища - в тому числі зникнення морських і повітряних суден, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Як пише Daily Mail, Міклош, який вже багато років розшукує морські скарби, каже, що до сих пір йому нічого подібного бачити не доводилося. Даррелл впевнений, що це об'єкт штучного походження колосальних розмірів. Він являє собою величезний купол, від якого відходять масивні горизонтальні циліндричні «штирі», кожен з яких довжиною майже сто метрів. Вони покриті товстим шаром коралів, який дозволяє зробити висновок, що предмет лежить на дні вже не менше п'яти тисяч років.
Даррелл вважає, що знайдена ним загадкова структура - перше свідчення того, що інопланетяни відвідували Землю в далекому минулому. Перш, ніж зробити остаточні висновки, Міклош і його команда збираються досліджувати сенсаційну знахідку докладніше.
Даррел Міклош розшукує скарби за допомогою карти з позначками, зробленими астронавтом НАСА Гордоном Купером. У 1963 році нині покійний Купер відправився в космос на кораблі «Меркурій». За завданням уряду він відзначав на картах магнітні аномалії біля берегів США. В результаті він зробив близько ста позначок. Сам астронавт твердо вірив в існування позаземних цивілізацій. І в те, що їх представники відвідували нашу планету.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...