В Азовському морі знайдено уламки російського літака Л-39

Військовий літак зазнав аварії 18 жовтня під час навчально-тренувального польоту над Азовським морем.

В Азовському морі знайдені уламки військового літака Л-39, що впав вчора в воду. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на джерело в оперативних службах, передають Патріоти України.
Журналісти повідомляють: «Прибыли военные водолазы, сейчас работают на месте крушения. Место падения, обломки уже нашли».
Крім того, джерело повідомляє, що льотчики все ще не знайдені. До їх пошуків залучені близько 200 чоловік.
Як повідомлялося раніше, військовий літак зазнав аварії 18 жовтня під час навчально-тренувального польоту над Азовським море, куди впали і льотчики.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...