У Держдумі РФ погрожують США новою надпотужною зброєю

Росія розробить "більш потужну зброя", якщо США вийдуть з договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності 30-річної давності.

глава Комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Віктор Бондарєв

Про це заявив глава Комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Віктор Бондарєв, передають Патріоти України з посиланням на "РИА Новости".

"Наші технічні можливості дозволяють в найкоротші терміни підготувати для військ ще більш потужну зброя", - сказав він.

За словами Бондарєва, Москва має намір зберегти договір, оскільки його підписання "можливо, навіть запобігло ядерній війну".

Він додав, що американці "то нишком порушують договір, то відкрито заявляють про швидкий вихід з нього".

У свою чергу в США отримали документи, які підтверджують, що Росія розміщує заборонені ядерні озброєння, пише Der Spiegel. Йдеться про ракетоносії ядерної зброї дальності від 500 до 5500 км. Договір РСМД забороняє їх розміщення. США мають намір домогтися від РФ гарантій додержання договору, а в іншому випадку допускають введення нових санкцій проти Москви.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...