У Держдумі РФ закликали Путіна розпочати Третю світову війну

Політик вважає, що військову агресію потрібно, в першу чергу, направити на Ізраїль, з ініціативи якого нібито сталася катастрофа російського літака Іл-20.

У прямому ефірі пропагандистського ток-шоу «Вечір з Володимиром Соловйовим» на каналі «Росія 1» депутат Держдуми РФ, одіозний лідер ЛДПР Володимир Жириновський закликав Кремль почати Третю світову війну у відповідь на збиті російського літака Іл-20, передають Патріоти України.

Зокрема, політик вважає, що військову агресію потрібно, в першу чергу, направити на Ізраїль, з ініціативи якого нібито сталася катастрофа.

«Сейчас наш президент, как в 1941 году Сталин, должен принять решение: начать или ждать еще очередную провокацию. Мы дождались — и потеряли полстраны и миллионы погибших. А если бы Сталин принял правильное решение, мы бы 20 июня расколошматили бы все дивизии, которые стояли для нападения, война бы по-другому пошла. Так что здесь вопрос, кто первый», - неадекватно висловився лідер ЛДПР.

Як відомо, свого часу Жириновський заявив, що Україна нібито винна в розпалюванні Третьої світової війни і пригрозив, що Київ незабаром стане об'єктом агресії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...